Welcome Here

 photo 76e82c81-6a3b-49bb-a3ca-c6c36f001cfb.jpg
" Syafinaz Shaffiee "

 photo 7249b72a-27ae-448a-b0fa-e73bd582e748.jpg photo 1520b228-4341-4ad6-82b7-7c1fdfcbf2cd.jpg photo 8675ef97-2587-4d43-aa27-6f28705a3051.jpg photo 5ccb7197-ae23-4c92-95da-e4a9cf183d4a.jpg photo e5105eca-82de-4a6e-8198-6225169f7665.jpg photo 5ae08705-1e23-44f8-aee6-287f278b8fcf.jpg photo 902ad759-5518-4184-929c-e8851fead072.jpg


mandarin yang terakhir~}
Saturday, December 13, 2014 | Saturday, December 13, 2014 | 0Comment

Assalamualaikum.

Sedar tak sedar dah 3 sem berlalu. maka dengan ituuuuu. subject untuk bahasa mandarin pun akan habis. yang utamanya takkan ada lagi berlakon untuk assignment video. faham faham je lah kan, bukan pelakon professional. memang kerass je gerak badan. tapi yang bestnye pengalaman dan kenangan dengan kawan kawan. tu salah satu yang best. dann paling stress nak edit video. aiyooo~
disebabkan nie last buat video dan nak melepaskan stress, nak bagi hadiah dekat blog nie.

  -tutupmuka-



video

shopping time!

video

dalam office ye. lepas tu bergosip~



p/s:jom sambung balik edit. ZzzZZ~